Om oss

Vi gillar stickers, så mycket att vi tycker att ju fler stickers man har ju bättre! Med stickerbomb.se så fokuserar vi på att erbjuda ett bra jäkla pris på vinyl stickers till folket. Helt rätt, du läste vinyl stickers dvs inte billiga pappersetiketter eller tunna jäkla stickers i papper med en tunn coating eller lack utan vinyl som tål regn och rusk och skit!

Vi inriktar oss på bulkproduktion och erbjuder tre varianter av klistermärken:

Svart-vita stickers, grymt pris, klarar utomhusmiljö galant för korta stunder i rampljuset och finns i flera storlekar och ett par noggrant utvalda former såsom kvadrat, rektangel och cirkel.

Fullfärgsstickers, samma som ovan men du kan trycka på hur många färger du vill! Fullfärg till alla!

Eggshell-stickers: Helt galet kul klibba i säkerhetsfilmsvinyl sk "eggshell sticker" som sitter som berget, tål väder och vind och splittras i små, små pyttedelar när du tar bort ditt klistermärke från ditt egna privata konstprojekt där du har tillåtelse att sätta upp din klibba.

 

För att kunna erbjuda riktigt bra stickers och klistermärken i vinyl till bra pris så har vi gjort följande val: Vi trycker dessa i enklare former såsom kvadrat, rektangel och cirkel (vill du ha diecut-stickers kan vi hjälpa dig eller så kilar du över till Prettygoodstickers.se) och vi kör produktion en (1) gång i veckan med minimum antal 500st per motiv. På så vis kan vi synka ordrar, hålla ned kostnader och leverera grymma stickers. Vi huserar och tillverkar allt i Göteborg och du kan givetvis hämta upp här hos oss på Ringön för att spara frakt.

Våra stickers är gjorda i vinyl och tål regn och utomhusmiljö bra men du bör ha i åtanke att för riktigt premium och riktigt långvariga konstprojekt du tänker köra så har vi ett snäpp upp i kvalitet och vi ger gärna förslag och offert på dessa specialjobb.

Stickerbomb.se handlar om att ge fler möjlighet att skapa sina egna stickers och klistermärken och då vi själva älskar stickers så har vi tidigare själva varit storkunder hos andra företag och ibland är det tråkigt att få hem sin order då man inser att kvaliteten kanske inte vart den roligaste - eller värre, när man tror man ska få dekaler och istället får etiketter i papper. Vårt mål är därför att erbjuda ett alternativ här från Sverige med moderna maskiner, grym färgåtergivning och bra hållbarhet.

Även om vi kör samproduktion så har vi alltid en satt deadline - varje fredag kör vi ordrar och du behöver aldrig oroa dig för att vi sitter och snikar och sparar ihop fler på en gång utan varje fredag smäller det och stickers produceras och sorteras och skickas ut efter helgen. Valfrihet är viktigt så du kan välja frankerat paket utan spårningskod från posten för riktigt billigt alternativ, spårbara leveranser från DHL eller kostnadsfritt hämta upp hos oss i Göteborg.

Hur kan vi erbjuda dessa svinbilliga priser?

Kombination av samproduktion, enklare val av former, två olika printmetoder och effektiv produktion (vi kör till och med över natten ibland!) och framförallt en vilja att kunna erbjuda stickers och göra dessa tillgängliga.

Vilka är vi?

Bakom stickerbomb.se står Ride All Day AB (org: 556926-6165) och vi ligger på Manufakturgatan 23, 417 07 Ringön/Göteborg. Vi driver även Prettygoodstickers där du kan göra helt custom diecut stickers i en mängd olika material och finish och är inriktad på riktigt premium dekaler. Stickerbomb.se är till för dig som vill ha kul i volym!

Vanligaste frågorna

Är det riktiga vinylklistermärken ni erbjuder?

Japp! Vi är trogna stickerskunder som även vi fängslats av skitbilliga "stickers" utomlands men det är bra segt att få hem en kartong med pappersetiketter. Vi slog slag i saken och erbjuder riktig vinyl, vattenfast färg och flera utskurna former där du enklet kan ladda upp ditt motiv.

Hur lång leveranstid?

Vi kör produktion varje vecka på fredagar kl 15:00. Alla inkomna ordrar innan det klockslaget körs i tryck och redan på måndag och tisdag sorteras det och skickas ut. Produktionstid är därför endast 1-2 dagar arbetsdagar och sedan tillkommer leverans som du själv väljer (läs mer om våra fraktpartners här) eller om du vill hämta upp hos oss här i Göteborg.

Vad kan jag välja för stickers?

Hos Stickerbomb.se så är vår målsättning att ge jävligt mycket stickers för pengarna och efter många samtal har vi hittat ett sätt att kunna erbjuda utskurna vinylstickers till ett shysst pris:

Våra steg är 500, 1000 och 2000 st och storlekar varierar från 5x5cm upp till 20x10cm i både kvadrat, rektangulär och cirkelform med val för både svart/vita stickers och fullfärg.

Prisexempel 1: 5x5cm svart/vit, styckpris 0,56 kr öre (0,7kr ink moms)

Prisexempel 2: 10x7 cm svart/vit stickers, 1000st för 640kr (800 kr ink moms)

Prisexempel 3: 10x5 cm fullfärg, 1000 st, 960 kr (1200 kr ink moms)

Vårt mål är att de allra flesta av våra stickers ska kosta under en spänn styck!

Vad får jag trycka?

Skapa stickers av din konst, dina motiv, dina dumma idéer och roliga saker men undvik sådant som hetsar folk, grupper och går för långt. Vi förbehåller oss rätten att säga nej ifall vi anser att motivet inte följer våra juridiska och etiska riktlinjer.

Kan jag hämta upp mina stickers?

Absolut! Är du i Göteborg så är du varmt välkommen till oss på Manufakturgatan 23 ute på Ringön. Dubbelkolla så du fått leveransstatus bekräftad att dina stickers är redo för upphämtning.

Stickers och vinyl

Vad är det största ni kan trycka?

De paket vi erbjuder här har en max storlek på 20x10 cm men vi kan hjälpa dig att skapa betydligt större dekaler. Hör av dig med vad du tänker för galet!

Vad är det minsta ni kan trycka?

Vi har valt 5x5 cm som den minsta storleker klistermärken vi trycker men vi kan göra mindre vid specialordrar, bara att höra av dig!

Vilket är minsta antal att beställa?

Vi har minsta antal vid 500 stycken stickers för att kunna erbjuda bäst bulk-pris och mängdrabatt. Vi kan givetvis hjälpa med färre antal och du kan välja helt utan minimums på vår systersida Prettygoodstickers.se eller höra av dig till oss direkt för specialprojekt.

Är detta permanenta stickers?

Japp. Dekalerna och klistermärkena vi tillverkar här har permanent adhesive som det så fint heter och sitter uppe. De går att ta bort och bör inte lämna några direkta limrester men det kan förekomma så tänk dig för vart du sätter upp dem.

Detta gäller INTE våra eggshell-stickers då dessa är väldigt svåra att få bort.

Har ni mängdrabatt?

Japp! Hela vår shop bygger faktiskt på mängdrabatt och vad vi gör är att kombinera veckans ordrar för att få en effektiv tryckning och vi har paketerat i de bästa storlekarna och antal vi kunde för att pressa priserna.

Vi har satt ett tak på 2000 st per motiv men det går givetvis att beställa mer, bara att höra av dig för specialjobb!

Tryckfiler och original

Kan jag få 4-färgsstickers?

Vi erbjuder både fullfärg (vi använder upp till 10-färger när vi trycker) och ett billigare alternativ med bara svart färg (vinylen är alltid vit så genom att invertera dina motiv kan du enkelt få till en två-färgs (svart/vit) look.

Använder ni true black?

Ja, vi stödjer filer skapade med true black eller rich black.

Hur ska jag göra mina original?

En hög upplösning är alltid att föredra för att få ett bra motiv i print. Generellt sätt så är 300 dpi att rekomendera och CMYK färgskala för att få så nära resultat som möjligt.

Vi rekomenderar även att vara vaksam över kanter och utfall och i våra mallar när du laddar upp dina stickers har vi markerat ut både utfall och bleed men är du tveksam så är det bara att höra av sig så hjälper vi dig gärna.

Mina tryckta färger matchar inte min skärm?

Vi kan träffa upp till 98% pantone färger på våra maskiner men med det sagt så är det (tråkigt) men viktigt att komma ihåg att skärmen kör RGB och tryckvärlden är i CMYK så för att vara på den säkra sidan så bör du kolla ditt verk i CMYK (du kan ändra färgrymd på de flesta program) och göra ändingar om så krävs.

Vi kan givetvis hjälpa till innan med lite tips och guider så hör av dig om du har något färgkänsliigt eller vill vara säker på att färger blir som du föväntar dig.