Kontakta oss

Kontaktformulär

Om oss

Vi gillar stickers, så mycket att vi tycker att ju fler stickers man har ju bättre! Med stickerbomb.se så fokuserar vi på att erbjuda ett bra jäkla pris på vinyl stickers till folket. Helt rätt, du läste vinyl stickers dvs inte billiga pappersetiketter eller tunna jäkla stickers i papper med en tunn coating eller lack utan vinyl som tål regn och rusk och skit!

Vi inriktar oss på bulkproduktion och erbjuder tre varianter av klistermärken:

Svart-vita stickers, grymt pris, klarar utomhusmiljö galant för korta stunder i rampljuset och finns i flera storlekar och ett par noggrant utvalda former såsom kvadrat, rektangel och cirkel.

Fullfärgsstickers, samma som ovan men du kan trycka på hur många färger du vill! Fullfärg till alla!

Eggshell-stickers: Helt galet kul klibba i säkerhetsfilmsvinyl sk "eggshell sticker" som sitter som berget, tål väder och vind och splittras i små, små pyttedelar när du tar bort ditt klistermärke från ditt egna privata konstprojekt där du har tillåtelse att sätta upp din klibba.

 

För att kunna erbjuda riktigt bra stickers och klistermärken i vinyl till bra pris så har vi gjort följande val: Vi trycker dessa i enklare former såsom kvadrat, rektangel och cirkel (vill du ha diecut-stickers kan vi hjälpa dig eller så kilar du över till Prettygoodstickers.se) och vi kör produktion en (1) gång i veckan med minimum antal 500st per motiv. På så vis kan vi synka ordrar, hålla ned kostnader och leverera grymma stickers. Vi huserar och tillverkar allt i Göteborg och du kan givetvis hämta upp här hos oss på Ringön för att spara frakt.

Våra stickers är gjorda i vinyl och tål regn och utomhusmiljö bra men du bör ha i åtanke att för riktigt premium och riktigt långvariga konstprojekt du tänker köra så har vi ett snäpp upp i kvalitet och vi ger gärna förslag och offert på dessa specialjobb.

Stickerbomb.se handlar om att ge fler möjlighet att skapa sina egna stickers och klistermärken och då vi själva älskar stickers så har vi tidigare själva varit storkunder hos andra företag och ibland är det tråkigt att få hem sin order då man inser att kvaliteten kanske inte vart den roligaste - eller värre, när man tror man ska få dekaler och istället får etiketter i papper. Vårt mål är därför att erbjuda ett alternativ här från Sverige med moderna maskiner, grym färgåtergivning och bra hållbarhet.

Även om vi kör samproduktion så har vi alltid en satt deadline - varje fredag kör vi ordrar och du behöver aldrig oroa dig för att vi sitter och snikar och sparar ihop fler på en gång utan varje fredag smäller det och stickers produceras och sorteras och skickas ut efter helgen. Valfrihet är viktigt så du kan välja frankerat paket utan spårningskod från posten för riktigt billigt alternativ, spårbara leveranser från DHL eller kostnadsfritt hämta upp hos oss i Göteborg.

Hur kan vi erbjuda dessa svinbilliga priser?

Kombination av samproduktion, enklare val av former, två olika printmetoder och effektiv produktion (vi kör till och med över natten ibland!) och framförallt en vilja att kunna erbjuda stickers och göra dessa tillgängliga.

Vilka är vi?

Bakom stickerbomb.se står Ride All Day AB (org: 556926-6165) och vi ligger på Manufakturgatan 23, 417 07 Ringön/Göteborg. Vi driver även Prettygoodstickers där du kan göra helt custom diecut stickers i en mängd olika material och finish och är inriktad på riktigt premium dekaler. Stickerbomb.se är till för dig som vill ha kul i volym!