Tryck egna eggshell stickers

Eggshell säkerhetsfilm stickers är ett fantastiskt sätt att skydda din dator eller telefon mot skador. De är extremt tåliga och går inte att ta bort enkelt, vilket gör dem perfekta för användning i miljöer där skador kan uppstå.

Eggshell stickers är också flexibla, vilket gör dem lättare att använda på olika typer av ytor. eggshell stickers är en av de mest populära typerna av säkerhetsfilm på marknaden idag. Eggshell stickers är tillverkade av ett material som kallas polykarbonat, vilket är ett mycket starkt och tåligt material och används för att skydda elektronik, bilar och andra värdefulla ägodelar.

Skräddarsydda eggshell stickers!

Klistermärken är fantastiska produkter som kan användas för att marknadsföra ditt varumärke eller företag. För de speciella användningsområden som eggshell passar för finns det obegränsade användningsområden och på grund av säkerhetsfilmens egenskaper är den EXTREMT svår att få bort och ska endast appliceras med omsorg.

Vi på stickerbomb erbjuder egendesignade eggshell stickers till en bra peng med ditt unika motiv i fullfärg och svartvitt utförande.

VARNING!

Under inga omständigheter får du sätta eggshell stickers på något du inte är medveten om att det är svårt att få bort och applicerat på fel produkt eller utan omsorg kan du skada det du sätter stickern på.

Fördelar med eggshell stickers:

- eggshell stickers är mycket tåliga och går inte att ta bort enkelt

- eggshell stickers är flexibla, vilket gör dem lättare att använda på olika typer av ytor

- eggshell stickers är skräddarsydda och anpassade efter ditt behov

- eggshell stickers är en av de mest populära typerna av säkerhetsfilm på marknaden idag

Nackdelar med eggshell stickers:

- eggshell stickers är mycket tåliga och går inte att ta bort enkelt

 

Så här laddar du upp ditt motiv på stickerbomb.se och beställer egna eggshell stickers:

1. Gå in på stickerbomb.se och välj eggshell stickers som produkt

2. Ladda upp ditt motiv i den önskade storleken och formatet

3. Välj önskad mängd eggshell stickers

4. Lägg eggshell stickers i varukorgen och gå till kassan för att betala

5. När din order är bekräftad går din order till tryck varje fredag och vi skickar ut dina stickers efter helgen, leverans tar vanligtvis 3-5 arbetsdagar och du kan även hämta upp din order (när du fått bekräftelsemailet att det är klart) hos oss på Ringön!

 

Om stickerbomb.se

Stickerbomb.se är erbjuder skräddarsydda eggshell stickers och har levererat eggshell stickers till företag, organisationer och privatpersoner i hela landet. Vi är ett fristående företag som älskar stickers och har valt att köra ett samtryck en gång i veckan vilket gör det möjligt för oss att erbjuda eggshell stickers till mycket konkurrenskraftiga priser.

Tillbaka till artiklar