Billiga klistermärken från Sverige

Stickerbomb.se har som målsättning att göra det enklare och billigare att skapa stickers pt bra idéer, konstprojekt, utställningar, events, band, företag och reklam av alla dess former. Vår passion för stickers och klistermärken går djupt och långt bak, ett hopkok av entusiasm, passion och intresse som lett oss till tusentals fantastiska dekaltryck genom åren.

Bakgrunden till det hela, och motivationen är att det inte alltid varit lätt att få tag på den kvaliteten, eller det styckpris våra projekt har krävt. När så vi anade en möjlighet att lägga om sättet vi arbetar på för att kunna möta tryck och pris; föddes stickerbomb.se!

Våra billiga klistermärken är betydligt bättre än vissa andra aktörer (inga namn nämnda) just för att vi använder vinylstickers. De tål regn och vatten och egentliga skillnaden är att de är mindre tåliga mot UV. Ett tips för att råda bot mot det är att svart bläck tål det mesta och ljusa färger kan bli lidande så är det utomhusmiljö du tänker dig så välj svartvita motiv så sitter det.

 

Bra, billiga stickers tryckta i Sverige

Bra och billigt och oftast en omöjlighet, och om inte, en stor utmaning. Det är oftast den tredje aspekten som får stryka på foten, ”snabbt”, för att ovan scenario ska kunna ske och vi har suttit djupt försjunkna vid planeringsbordet för att få detta att synka - idéen går ut på följande:

1. Vi komprimerar arbetstid till en tryckprocess i taget. En dag i veckan samlas alla ordrar in och trycks i ett enda långt pass. Det blir mindre omställning och mindre spill, alla vinner på det för vi kan pressa priserna per styck och individuellt klistermärke.

2. Vi erbjuder fasta former och storlekar. Återigen, vi kan lägga upp stickers på ark bättre och med mindre spill, antalet läggs i grupper om 500, 1000 och 2000 st då dessa är de mest populära volymerna för denna typ av dekal.

Tryck svart/vita klistermärken här

3. Vi erbjuder två inriktningar - fullfärg och en-färg för att ge utrymme till projekt som verkligen inte får kosta men som samtidigt kan uttrycka sig visuellt med bara svart och vit färg. Fullfärg lyckas vi erbjuda till marginell prisskillnad tack vare alla steg.

Tryck fullfärgs klistermärken här

Sist men inte minst erbjuder vi tre leveranssätt. Ospårade paket via Postnord ger en billig kostnad, mindre koll. Spårbara paket via Dhl för inrikes och möjlighet att hämta upp ”i butik” hos oss i Göteborg. Win-win!

Fler stickers åt folket helt enkelt!

Fotnot: vill du skapa custom diecut stickers eller ha mer kontroll så besök gärna vår systersida Prettygoodstickers

Tillbaka till artiklar