Integritetspolicy & GDPR

Genom att handla hos Ride All Day AB (Stickerbomb.se) accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av personuppgifter (alla uppgifter som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person). Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareför aldrig dina uppgifter till tredje part utan rättslig grund.

 

Ride All Day AB (Stickerbomb.se) är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden.

 

För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.

 

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.

De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: Klarna och PayPal checkout.

 

För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas med fraktbolaget för avisering.

De fraktbolag vi samarbetar med är: Posten, DHL och UPS.

 

Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden.

 

Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

Vanligaste frågorna

Är det riktiga vinylklistermärken ni erbjuder?

Japp! Vi är trogna stickerskunder som även vi fängslats av skitbilliga "stickers" utomlands men det är bra segt att få hem en kartong med pappersetiketter. Vi slog slag i saken och erbjuder riktig vinyl, vattenfast färg och flera utskurna former där du enklet kan ladda upp ditt motiv.

Hur lång leveranstid?

Vi kör produktion varje vecka på fredagar kl 15:00. Alla inkomna ordrar innan det klockslaget körs i tryck och redan på måndag och tisdag sorteras det och skickas ut. Produktionstid är därför endast 1-2 dagar arbetsdagar och sedan tillkommer leverans som du själv väljer (läs mer om våra fraktpartners här) eller om du vill hämta upp hos oss här i Göteborg.

Vad kan jag välja för stickers?

Hos Stickerbomb.se så är vår målsättning att ge jävligt mycket stickers för pengarna och efter många samtal har vi hittat ett sätt att kunna erbjuda utskurna vinylstickers till ett shysst pris:

Våra steg är 500, 1000 och 2000 st och storlekar varierar från 5x5cm upp till 20x10cm i både kvadrat, rektangulär och cirkelform med val för både svart/vita stickers och fullfärg.

Prisexempel 1: 5x5cm svart/vit, styckpris 0,56 kr öre (0,7kr ink moms)

Prisexempel 2: 10x7 cm svart/vit stickers, 1000st för 640kr (800 kr ink moms)

Prisexempel 3: 10x5 cm fullfärg, 1000 st, 960 kr (1200 kr ink moms)

Vårt mål är att de allra flesta av våra stickers ska kosta under en spänn styck!

Vad får jag trycka?

Skapa stickers av din konst, dina motiv, dina dumma idéer och roliga saker men undvik sådant som hetsar folk, grupper och går för långt. Vi förbehåller oss rätten att säga nej ifall vi anser att motivet inte följer våra juridiska och etiska riktlinjer.

Kan jag hämta upp mina stickers?

Absolut! Är du i Göteborg så är du varmt välkommen till oss på Manufakturgatan 23 ute på Ringön. Dubbelkolla så du fått leveransstatus bekräftad att dina stickers är redo för upphämtning.

Stickers och vinyl

Vad är det största ni kan trycka?

De paket vi erbjuder här har en max storlek på 20x10 cm men vi kan hjälpa dig att skapa betydligt större dekaler. Hör av dig med vad du tänker för galet!

Vad är det minsta ni kan trycka?

Vi har valt 5x5 cm som den minsta storleker klistermärken vi trycker men vi kan göra mindre vid specialordrar, bara att höra av dig!

Vilket är minsta antal att beställa?

Vi har minsta antal vid 500 stycken stickers för att kunna erbjuda bäst bulk-pris och mängdrabatt. Vi kan givetvis hjälpa med färre antal och du kan välja helt utan minimums på vår systersida Prettygoodstickers.se eller höra av dig till oss direkt för specialprojekt.

Är detta permanenta stickers?

Japp. Dekalerna och klistermärkena vi tillverkar här har permanent adhesive som det så fint heter och sitter uppe. De går att ta bort och bör inte lämna några direkta limrester men det kan förekomma så tänk dig för vart du sätter upp dem.

Detta gäller INTE våra eggshell-stickers då dessa är väldigt svåra att få bort.

Har ni mängdrabatt?

Japp! Hela vår shop bygger faktiskt på mängdrabatt och vad vi gör är att kombinera veckans ordrar för att få en effektiv tryckning och vi har paketerat i de bästa storlekarna och antal vi kunde för att pressa priserna.

Vi har satt ett tak på 2000 st per motiv men det går givetvis att beställa mer, bara att höra av dig för specialjobb!

Tryckfiler och original

Kan jag få 4-färgsstickers?

Vi erbjuder både fullfärg (vi använder upp till 10-färger när vi trycker) och ett billigare alternativ med bara svart färg (vinylen är alltid vit så genom att invertera dina motiv kan du enkelt få till en två-färgs (svart/vit) look.

Använder ni true black?

Ja, vi stödjer filer skapade med true black eller rich black.

Hur ska jag göra mina original?

En hög upplösning är alltid att föredra för att få ett bra motiv i print. Generellt sätt så är 300 dpi att rekomendera och CMYK färgskala för att få så nära resultat som möjligt.

Vi rekomenderar även att vara vaksam över kanter och utfall och i våra mallar när du laddar upp dina stickers har vi markerat ut både utfall och bleed men är du tveksam så är det bara att höra av sig så hjälper vi dig gärna.

Mina tryckta färger matchar inte min skärm?

Vi kan träffa upp till 98% pantone färger på våra maskiner men med det sagt så är det (tråkigt) men viktigt att komma ihåg att skärmen kör RGB och tryckvärlden är i CMYK så för att vara på den säkra sidan så bör du kolla ditt verk i CMYK (du kan ändra färgrymd på de flesta program) och göra ändingar om så krävs.

Vi kan givetvis hjälpa till innan med lite tips och guider så hör av dig om du har något färgkänsliigt eller vill vara säker på att färger blir som du föväntar dig.